Πολιτικη

Οικονόμου: Κοντά στο Πάσχα οι ανακοινώσεις για τις εκλογές

Ο Πρωθυπουργός πολύ σύντομα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κοντά στο Πάσχα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας χθες βράδυ (20/03) στο Mega. 

"Ο Πρωθυπουργός πολύ σύντομα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Είχαμε πει ότι οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη και δεν νομίζω ότι αυτός ο σχεδιασμός θα ξεφύγει από αυτό το χρονοδιάγραμμα. Πολύ σύντομα θα έχουμε και πιο συγκεκριμένες ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Το σημαντικό δεν είναι οι ημερομηνίες, αλλά να αναδειχθούν τα διλήμματα, τα διακυβεύματα, η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα και όλα αυτά που και πριν, αλλά και τώρα -μετά την τραγωδία των Τεμπών- αναδεικνύονται ακόμα πιο επιτακτικά. Κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.