Πολιτικη

Στάικος: Η ΝΔ ψάχνει και ψάχνεται να ιδιωτικοποιήσει το νερό

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Συναντήσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με  διοικήσεις και εργαζόμενους στη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Αναπληρωτής Συντονιστής Τμήματος Περιβάλλοντος: 

Με αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας συναντήσαμε διοικήσεις και εργαζόμενους τόσο στη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος.

Θέσαμε από κοινού προβληματισμούς για

- Την ανάδειξη του ζητήματος της ιδιωτικοποίησης του νερού και των αποβλήτων, αλλά και της ανάγκης ενίσχυσης των υποδομών και της λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

- Τα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό προστασίας των περιοχών NATURA 2000, καθώς και το θέμα που δημιουργείται στους εργαζόμενους, αφαιρώντας τους τη μοριοδότηση εμπειρίας που είχε νομοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Χρήστος Στάικος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Αναπληρωτής Συντονιστής Τμήματος Περιβάλλοντος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.