Πολιτικη

"H 25η Μαρτίου έχει και ένα άλλο νόημα σήμερα για τους Έλληνες"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση του κόμματος "Πατριωτική Ένωση- Πρόδρομος Εμφιετζόγλου"

Η 25η Μαρτίου συμβολίζει πάντα την ηρωική εξέγερση των Ελλήνων κατά του Οθωμανικού δεσποτισμού και την κατάκτηση, με άφθαστους ηρωικούς αγώνες και θυσίες, της εθνικής ελευθερίας και παλιγγενεσίας, μετά από τέσσερις αιώνες στυγνής δουλείας και εθνικής και θρησκευτικής καταπιέσεως.

Παραμένει γι' αυτό κορυφαίο ορόσημο εθνικού αγωνιστικού φρονηματισμού, πατριωτισμού και εθνικής ενότητας και αυτοθυσίας.

Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των μυριάδων ηρώων και μαρτύρων της Επαναστάσεως του 1821, που αγωνίσθηκαν με αλύγιστη πίστη, καρτερία και γενναιότητα και έδωσαν τη ζωή τους για την ανάσταση της Ελλάδος και για μια νέα εθνική πορεία.

Οι νέες γενεές των Ελλήνων έχουν σήμερα την ευθύνη και το καθήκον να διαφυλάξουν αυτή την πορεία και να εγγυηθούν το εθνικό μέλλον της Ελλάδος, τόσο απέναντι σε νέες εξωτερικές απειλές όσο και απέναντι σε ανεδαφικά και ύπουλα ιδεολογήματα και πολιτικές, που καλλιεργούν την εθνική αποδόμηση, τη σχετικοποίηση της πατρίδας, την απαξίωση της εθνικής συνοχής και την αλλοτρίωση της πολιτιστικής ταυτότητας.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί τον Ελληνικό λαό, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, να στείλει ηχηρό μήνυμα ότι η ουρανομήκης φλόγα της Επαναστάσεως του 1821 είναι πάντα ζωντανή στη ψυχή και την καρδιά του και εμπνέει με τα ίδια ιδανικά της ελευθερίας και της πατρίδας τους νέους αγώνες του και την πορεία του προς το μέλλον.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.