Πολιτικη

"Στις 21 Μαΐου το Πράσινο Κίνημα θα είναι στη Βουλή"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Κώστας Καλογράνης, έκανε την εξής δήλωση:

“Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα, στην Ε.Ε. που δεν εκπροσωπείται ο “πράσινος χώρος” στο εθνικό κοινοβούλιο. Στις 21 Μαΐου, θα διορθωθεί αυτή η πολιτική ανορθογραφία. Το Πράσινο Κίνημα, θα εκπροσωπήσει τον “πράσινο χώρο” στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για να προστατέψουμε το περιβάλλον, για να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό, για να προασπίσουμε τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τους δανειολήπτες. Για τον αγροτικό κόσμο και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Για το πράσινο επιχειρείν και τη νεολαία. Με οδηγό τις εκλογικές επιτυχίες στην αυτοδιοίκηση του 2019, την πλατιά κοινωνική συμμαχία που έχουμε δημιουργήσει και το επεξεργασμένο πρόγραμμα που έχουμε. Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Στις 21 Μαΐου, ούτε με τους δήθεν αριστερούς,ούτε με τους δήθεν άριστους.

Go Green με το Πράσινο Κίνημα. Για την Ελλάδα, για την Κοινωνία, για τη Ζωή μας…”

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.