Πολιτικη

"Κρίμα για τον κ. Τζιούμη να εκστομίζει ό,τι ψέμα του σερβίρουν"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Με νούμερα και αριθμούς απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης σε όσα υποστήριξε ο Κώστας Τζιούμης.

Ο Ιωάννης Σμυρνιώτης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου 2023 προχώρησε σε σύγκριση των ποσών που δεσμεύτηκαν και τελικά απορροφήθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας στον δήμο και σε σύγκριση με όσα, αντίστοιχα, συνέβησαν επί θητείας Κώστα Τζιούμη.

Συγκεκριμένα ο κ. Σμυρνιώτης έγραψε, αναρτώντας παράλληλα και δύο σχετικές φωτογραφίες προκειμένου να υποστηρίξει των γραφομένων του το αληθές:

Επειδή είναι κρίμα για τον κ. Τζιούμη να εκστομίζει ότι ψέμα του σερβίρουν οι συμβουλάτορές του ας ρίξει μια ματιά στα επίσημα στοιχεία του τρίτου χρόνου της δικής μου θητείας (2013) και του αντίστοιχου της δικής του (2022). Η διαφορά των δεσμευθέντων ποσών στον προϋπολογισμό είναι λιγότερη από  0,500 εκ. €  δηλ. 19,600 εκ. € το 2013 έναντι 20,069 εκ. € το 2022. Τώρα για την απορρόφηση 4,5 εκ. το 2013 έναντι 3,3 εκ. το 2022. 

Κατά τα άλλα χωρίς ίχνος ντροπής είπε το μεσημέρι στην Δημοτική Ραδιοφωνία ότι ο προϋπολογισμός του συνόλου των έργων της θητείας μου δεν ξεπέρασε το 12 εκ. €.

Υ.Γ. Τα στοιχεία των δυο πρώτων χρόνων των αντίστοιχων θητειών είναι ακόμα χειρότερα για τον κ. Τζιούμη. Αν θέλει ας τα δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.