Πολιτικη

"Στημένη και αποπροσανατολιστική η "σύγκρουση" ΝΔ - Κασιδιάρη"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Εκτεταμένη δημοσιότητα έχει δώσει το μιντιακό κύκλωμα γύρω από τη ΝΔ στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ως πολύτιμη παροχή. Yπό την μορφή επίθεσης εναντίον του και με προσπάθεια απαγόρευσης της συμμετοχής του στις εκλογές.

Προσπαθούν να περάσουν την γραμμή ότι ... οι δημοκράτες της ΝΔ προστατεύουν την κοινωνία ... από τους ναζιστές του χρυσαυγίτικου μορφώματος. Αυτοί είναι οι ... δημοκράτες της ΝΔ που έδωσαν τα όπλα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο ναζιστικό και πραξικοπηματικό καθεστώς του Ζελένσκυ στην Ουκρανία. Κατηγορούν τους όντως ναζιστογενείς πρώην χρυσαυγίτες ως ακραίους και αντιδημοκράτες, τη στιγμή που σε σύγκριση με αυτούς η ΝΔ είναι μία φωλιά λυσσασμένων ναζιστικών φιδιών. Ποιούς κοροϊδεύουν; Όλους μας !!!

Το ΑΚΚΕΛ διαρκώς τόνιζε, από την εποχή της Χρυσής Αυγής ακόμη, ότι αυτή και οτιδήποτε δημιουργήθηκε από αυτήν, αποτελούν τα αλεξικέραυνα του κατά πολύ ναζιστικότερου καθεστώτος που υπηρετούν η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. "Θυσιάζονται" για προστασία του επιχειρησιακού Ναζισμού που προωθούν τα συστημικά κόμματα.

Εδώ είναι και η μεγάλη ευθύνη ανθρώπων όπως ο Κασιδιάρης διότι επιτρέπουν να συντηρείται γύρω τους η εικόνα του νοσταλγού Ναζιστή και να μολύνουν τον πατριωτικό χώρο. Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποτέ οι ίδιοι προσωπικά, άμεσα και δημόσια αν απεχθάνονται το Ναζισμό ή αν δέχονται και υιοθετούν τα πιστεύω και πρακτικές του. Μόνο τρίτους βάζουν να λένε. Δημιουργούν αυτήν την άνανδρη αβεβαιότητα την οποία οι διεθνιστές και κάθε είδους παγκοσμιοποιητές εκμεταλλεύονται για να επιτεθούν εναντίον του πατριωτικού χώρου. Παράλληλα παγιδεύουν πατριώτες Έλληνες.

Όλα αυτά που βλέπουμε τώρα αποσκοπούν στο να εκτρέψουν την προσοχή από τις Προδοσίες και παρανομίες που έχουν γίνει αφενός από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη αλλά και από τους προκατόχους του στην μνημονιακή περίοδο.

Η απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές είναι βέβαια αισχρή και απαράδεκτη ενέργεια από το καθεστώς του Μητσοτάκη και το χαρακτηρίζει, αλλά το κόμμα Κασιδιάρη έχει κερδίσει από αυτή την ιστορία ... για να μην κοροϊδευόμαστε. Το ΑΚΚΕΛ τα λέει αυτά ενώ είναι ασυμβίβαστα κατά του Μητσοτακέικου, γεγονός πασίγνωστο, για το οποίο άλλωστε το Μητσοτακικό καθεστώς έχει επιβάλλει blackout δημοσιότητας κατά του ΑΚΚΕΛ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.