Πολιτικη

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ξανά ο Π. Νίκας (vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να ζητήσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας", τόνισε σε δηλώσεις του σήμερα (21/05).

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Πελοποννήσου τον προσεχή Οκτώβριο γνωστοποίησε, λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο ρεπορτάζ του arcadia938.gr ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός... δεν είχε ανάψει σχετικό "πράσινο" φως για κάτι τέτοιο, στην πρόσφατη συνάντηση των δύο ανδρών.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Νίκας γνωστοποίησε την εκ νέου κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

🇬🇷 Παρών στις Εθνικές Εκλογές

🔹Παρών και στις Περιφερειακές

🔹Πάντα στην πρώτη γραμμή

🔹Είμαι αυτοδιοικητικός και σε όλη μου την πορεία έχω συγκεκριμένη ιδεολογική άποψη, από την οποία δεν έχω αποστεί ποτέ -και αυτό είναι γνωστό σε όλους. 

🔹Αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να ζητήσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.

🔹Καλό αγώνα, για το καλό της Πελοποννήσου.

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Νίκα

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.