Πολιτικη

Επίσημη ανακοίνωση Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για την δημαρχία της Γορτυνίας (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η ανακοίνωση του έγινε στο χωρίο του, το Βυζίκι Γορτυνίας.

Από το Βυζίκι Γορτυνίας, το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε και μάλιστα από τα σκαλιά του Δημοτικού Σχολείου,  όπου έμαθε την Αλφαβήτα, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, οικονομολόγος και πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιοτητά του ως δημάρχου Γορτυνίας. 

Ήταν μια κίνηση συναισθηματική. Ήταν ένα  χρέος για τον τόπο που έκανε  τα πρώτα μου βήματα και έβγαλε το Δημοτικό. Για να συνεχίσει  αργότερα στο Γυμνάσιο των Τροπαίων, ένα χιλιόμετρο μακριά από το Βυζίκι.  Χρόνια δύσκολα αλλα ταυτόχρονα και ευλογημένα που είχαν και παιγχίδι με χειροποίητες  βεβαίως  μπάλλες  αλλά και πολλές αγροτικές  δουλειές. Από το φύλαγμα των προβάτων, το καθημερινό άρμεγμα και αμέσως μετά  την πώληση, πριν από την έναρξη του  σχολείου του γαλακτος, μέσα σε γιάλινα μπουκάλια. 

"Ήθελα με αυτή την ενέργεια να τιμήσω τις ρίζες μας, που αποτελούν την αναφορά  όλων των Γορτυνίων. Και ταυτόχρονα μαζί με όλες  και όλους τους Γορτύνιους  να μπούμε στο χορό για την αναγέννηση του δήμου μας,  σε ένα κλίμα ενότητας και συνεργασίας.   Ειλικρινά δεν πάει άλλο. Προχωράμε λοιπόν με άλλο αέρα. Γιατί έχουμε καθήκον στον τόπο μας.  Και θα τα καταφέρουμε".   Αυτά ήταν πρώτα τα λόγια του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου αμέσως μετά τη σεμνή και λιτή εκδίλωση στα σκαλιά του Λαογραφικού Μουσείου που ήταν παλαιά οι αίθουσες της πρώτης και της δευτέρας δημοτικού.    

ΔΤ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.