Πολιτικη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στην συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε όλους τους τομείς

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει και θα έχει συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε όλους τους τομείς και μάλιστα επενδύει ιδιαίτερα σε αυτή τη συνεργασία και για την επόμενη προγραμματική περίοδο”.

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, χαιρετίζοντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, με θέμα “Τουρισμός, Μετακινήσεις και Περιβάλλον. Τεχνολογικές προκλήσεις και πρακτικές” που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο χρηματοδότησης του έργου από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Συνεχίζοντας ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τουρισμό και στην προβολή της ως προορισμός, αφού -όπως τόνισε- “δοαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να την καταστήσουν σημαντικό τουριστικό προορισμό στη χώρα, σε συνδυασμό πάντα με τον έλεγχο του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που έχουν οι τουριστικές δράσεις και οι μετακινήσεις στο πλαίσιο των τουριστικών εξορμήσεων”.

Οπως τόνισε δε Χρ. Λαμπρόπουλος, “χωρίς προστασία του περιβάλλοντος χάνεται το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας και μειώνεται η αξία του παρεχόμενου τουριστικού μας προϊόντος”.

Καταλήγοντας, ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και επανέλαβε πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το οποίο αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό εταίρο για την ανάπτυξή της”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.