Πολιτικη

"Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα η καμπάνα αύριο θα χτυπήσει για ολόκληρη τη Γορτυνία"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τοποθέτηση του υποψηφίου δημάρχου, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου με αφορμή την απόφαση για οριστικό λουκέτο στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Βυτίνα.

Τα άσχημα μαντάτα για το  κλείσιμο του ταχυδρομείου της Βυτίνας επιβεβαιώθηκαν πολύ πιο γρήγορα. Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023  αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος μετά την από 29.06.2023 απόφαση της κεντρικής υπηρεσίας. Τον προδιαγεγραμμένο «θάνατο» είχαν φέρει στη δημοσιότητα 14 φορείς της περιοχής της περιοχής για τους οποίους όμως είχε αμφιβολίες ο δήμαρχος στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Είχε μάλιστα διαβεβαιώσει ότι δεν υπήρχε καμιά απόφαση για το κλείσιμο του ταχυδρομείου και ότι η αναστολή λειτουργίας ήταν προσωρινή λόγω της ληστείας. Τα γεγονότα βεβαίως τον διέψευσαν...   

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας  Γιάννης Θεοδωρακόπουλος  με δηλώσεις του ανάφερε ότι οι αντιδράσεις του δήμου, της περιφέρειας και των φορέων της περιοχής πρέπει να είναι άμεσες και συντονισμένες. «Το να εκφράσουμε την ανησυχία μας με μια ή δυο επιστολές δεν  κάνουμε κάτι  το ουσιαστικό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνο τη Βυτίνα αλλά ολόκληρη τη Γορτυνία, η οποία τα τελευταία χρόνια διαπιστώνει να την ...ξεδοντιάζουν συστηματικά και οι αντιδράσεις να είναι  πάντοτε από χλιαρές έως ανύπαρκτες. Θυμάμαι τα αλλεπάλληλα λουκέτα στα Τρόπαια και στα άλλα χωριά με το δήμο να εκφράζει απλώς την... ανησυχία του». 

Η πρώτη ενέργεια του δήμου μας πρέπει να είναι η  έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα και να ληφθούν σκληρές αποφάσεις. Με χαλαρές  παρεμβάσεις δεν ανατρέπονται αυτές οι  αποφάσεις. Και μην ξεχνάμε ότι αν δεν αντιδράσουμε άμεσα η καμπάνα αύριο θα κτυπήσει  για ολόκληρη τη Γορτυνία. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.