Πολιτικη

Σωτ. Παπαδημητρίου: Η παραπλάνηση και οι παραπλανημένοι

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης και δημοτικού συμβούλου με αφορμή ανακοινώσεις της παράταξης του Κώστα Τζιούμη "Τρίπολη-Αύριο".

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι: "Η ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΈΝΟΙ" και μεταξύ άλλων σ' αυτή ο κ. Παπαδημητρίου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Διαφέρει η τυχόν στήριξη στο έργο και την προσπάθεια της δημοτικής αρχής (και κατ' επέκταση του Δημάρχου) από την δήλωση υποψηφιότητας και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο. 

Δυστυχώς, όλα τα όπλα της φαρέτρας αξιοποιούνται προς δημιουργία "ρεύματος". Μέχρι και αυτό της παραπλάνησης".

Αναλυτικά ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει:

Τι είναι παραπλάνηση;
"Παραπλάνηση είναι μία κακή έννοια. Πρόκειται για μία κατάσταση κατά την οποία ο Α προσπαθεί έμμεσα να πείσει τον Β να κάνει κάτι, χωρίς ο Β να το καταλάβει - τον παραπλανεί. Όταν θα το έχει καταφέρει, τότε στην ουσία θα έχει παραπλανήσει τον Β. Πολλές φορές μπορεί ο σκοπός μας να είναι άλλος και να μην θέλουμε να τον φανερώσουμε σε κάποιον. Έτσι η παραπλάνηση είναι στην ουσία όλες οι πράξεις που κάνουμε απέναντι σε κάποιον, με πονηρό τρόπο, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε - τον σκοπό μας - χωρίς να τον φανερώσουμε σε αυτόν. Πετυχαίνεται όταν αυτός ο κάποιος κάνει αυτό το οποίο θα θέλαμε. Πολλές φορές αυτό γίνεται και με εξαπάτηση, όπως συμβαίνει στις παραπλανητικές διαφημίσεις".
Είναι οικτρό εν έτει 2023 να χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά τρικ με στόχο την παραπλάνηση τόσο των δημοτών όσο κυρίως των εν δυνάμει υποψηφίων. 
Διαφέρει η τυχόν στήριξη στο έργο και την προσπάθεια της δημοτικής αρχής (και κατ' επέκταση του Δημάρχου) από την δήλωση υποψηφιότητας και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο. 
Δυστυχώς, όλα τα όπλα της φαρέτρας αξιοποιούνται προς δημιουργία "ρεύματος". Μέχρι και αυτό της παραπλάνησης. 
Αναμένουμε λοιπόν και τα υπόλοιπα επικοινωνιακά τρικ. 
Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν....!!!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.