Πολιτικη

"Χούντα Ιωαννίδη- Χούντα Μητσοτάκη, μισός αιώνας προδοσίας κατά της Κύπρου"

Φωτογραφία: Kyriakos Mitsotakis/ facebook

Ανακοίνωση του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού κόμματος Ελλάδος

Η επέτειος της εισβολής του τουρκικού καθεστώτος στην Κύπρο και η κατάληψη του βόρειου τμήματος του νησιού, βρίσκει όλους μας σε μία κατάσταση προετοιμασίας για επανάληψη της προδοσίας του καθεστώτος Ιωαννίδη, αυτή τη φορά από το καθεστώς Μητσοτάκη. Και τότε και τώρα έχουμε και είχαμε κατοχικές κυβερνήσεις απολύτως εξαρτώμενες και απολύτως κατευθυνόμενες από το Αμερικανικό βαθύ κράτος, αν και σήμερα οι δοσίλογοι είναι καλύτερα "δουλεμένοι" για να υπηρετούν τα αφεντικά τους.

Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο, το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι μόνη επιλογή για τον Ελληνισμό είναι η απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών της Κύπρου. 

(Δ.Τ.)

σ.σ.: Νωρίτερα, σήμερα, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε, ουσιαστικά, με μια "επικαιροποιημένη" version του σχεδίου Ανάν, όσον αφορά το Κυπριακό. Η έκφραση που χρησιμοποίησε: Μόνη λύση, η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία της ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.