Πολιτικη

Ο δικηγόρος Δ. Πολλάλης στο πλευρό του Β. Γούργαρη

Την υποψηφιότητά του με την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Τρίπολης ανακοίνωσε με δήλωσή του την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της δήλωσης:

Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 για την ανάδειξη των νέων δημοτικών και περιφερειακών οργάνων, αποφάσισα να «στρατευθώ» στον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» του υποψηφίου Δημάρχου Τριπόλεως, Ευαγγέλου Γούργαρη.

Η απόφασή μου αυτή έχει σχέση με την συνέπεια λόγων και έργων που επέδειξε ο συγκεκριμένος υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά και το σύνολο του πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου που εκφράζει στο σοβαρό θέμα της δημιουργίας, κατασκευής και λειτουργίας του «φαραωνικού» εργοστασίου επεξεργασίας των απορριμμάτων στο αγαπημένο μου χωριό, την Παλαιόχουνη.

Η πλήρης λειτουργία αυτού του έργου μόνο καταστροφή θα φέρει στον όμορφο τόπο μας, αφού η πρώτη προτεραιότητα εκείνων που το  επέβαλαν, ήταν και εξακολουθεί να είναι το κέρδος και όχι η εξυπηρέτηση της κοινωνίας.

Όσοι αντισταθήκαμε στις αποφάσεις που επέβαλαν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, με την συνεργασία όμως και συνεργατών τους στην τοπική κοινωνία, αλλά δυστυχώς και με την ανοχή των παραπλανημένων κατοίκων της περιοχής, προτείναμε άλλες λύσεις (όπως μικρότερες μονάδες διαχείρισης), αλλά, δυστυχώς, δεν εισακουσθήκαμε.

Φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας και τις συνέπειες από την λειτουργία αυτού του τερατουργήματος (π.χ. δραματική αύξηση των δαπανών που ήδη άρχισε να εκδηλώνεται και καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα) σύντομα θα τις νιώσει ολόκληρη η Αρκαδία και όχι μόνο.

Η παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Ευαγγέλου Γούργαρη στάθηκε με εντιμότητα δίπλα στους ανθρώπους που επέλεξαν να αγωνισθούν και συνεισέφερε ουσιαστικά, με σκέψεις και προτάσεις στο δημόσιο διάλογο για αυτό το μεγάλο ζήτημα, τις συνέπειες του οποίου δεν έχουμε ζήσει ούτε κατ’ελάχιστον ακόμα.

Σε ό,τι με αφορά και ακριβώς επειδή εκτίμησα την συνολική στάση των ανθρώπων της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, θέτω τις δυνάμεις μου στην διάθεσή της και ζητώ την ψήφο των συμπατριωτών μου, ώστε με αγωνιστικότητα γνώση και επιμέλεια να αντιπαλέψω τις συνέπειες από τη λειτουργία αυτού του εργοστασίου που τα μεγαλοσυμφέροντα εγκατέστησαν διακόσια μέτρα από το σπίτι των γονιών μου και να διεκδικήσω όσα ανήκουν στο χωριό μου και την ευρύτερη περιοχή. 

Καλώ σε συστράτευση όλους όσους δώσαμε την μάχη για να μην γίνει η περιοχή μας σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου.         

Δημήτρης Ηλ. Πολλάλης - Δικηγόρος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.