Πολιτικη

Στηρίζει Κουτσούλη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Φωτογραφία: αρχείου kinimaallagis.gr

Τι δήλωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας και 'Ε Αντιπρόεδρος της Βουλής για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Η ανακοίνωση στήριξης στον Δημήτρη Κουτσούλη για Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου είναι μια επιλογή που σηματοδοτεί την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. Είναι πρόταση ενός άλλου μοντέλου διακυβέρνησης της Περιφέρειας που δεν έχει σχέση με το χθες.

Είναι επιλογή ανανέωσης, με αξίες και αρχές . Η στήριξή μας στην παράταξη του Δημήτρη Κουτσούλη πρέπει και είναι καθολική. Τώρα θα κριθούν όλοι, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη.

Το ΠΑΣΟΚ με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στον Α΄ και Β΄ βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, μπορεί σήμερα να σηματοδοτήσει τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τολμάμε για να νικήσουμε

Καλή επιτυχία Δημήτρη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.