Πολιτικη

Γ. Παπαηλιού: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι παρών

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Δήλωση του βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφομή τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών.

Αναλυτικά ο κ. Παπαηλιού αναφέρει:

Η εγγραφή χιλιάδων νέων μελών και η μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκπέμπουν ηχηρά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι παρών. 

«Επιστρέφει», ως  ο κορμός της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης, να εκφράσει  την  ελπίδα, σε πρώτη φάση ως αποτελεσματική αξιωματική αντιπολίτευση  και στη συνέχεια ως ο πυρήνας της προοδευτικής κυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος.

Προηγουμένως όμως πρέπει  να αποβάλει τις παθογένειες της κομματικής γραφειοκρατίας  και κυρίως της παρουσίας «κομμάτων» μέσα στο κόμμα, να γειωθεί στην κοινωνία και να  μετασχηματιστεί σε μία ευρεία προοδευτική παράταξη, η οποία, ανασυγκροτούμενη, να περιλάβει ενεργά  όλους,  χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. 

Και κυρίως να διαμορφώσει μία  ολοκληρωμένη προγραμματική  πρόταση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.