Πολιτικη

Θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε σύσκεψη στην Τρίπολη

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Σειρά διαφόρων θεμάτων συζητήθηκαν σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το πρωί της Παρασκευής, στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της έδρας.

Μεταξύ άλλων, δόθηκαν οδηγίες για την λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας κατά την προεκλογική περίοδο ώστε, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, να διασφαλιστεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η απόλυτη ουδετερότητα εκ μέρους τους.

Ακόμα, την σύσκεψη απασχόλησαν, αφ’ ενός η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε εκθέσεις στο εξωτερικό και αφ’ ετέρου η λειτουργία των περιπτέρων τουριστικής πληροφόρησης (infokiosk).

Τέλος, εξετάστηκαν θέματα σχετικά με το πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς αρκετά ζητήματα εμφανίζονται στάσιμα από το 2017, λόγω γραφειοκρατίας και δυσλειτουργιών όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.