Πολιτικη

Σε τροχιά "εξόδου" από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. η ομάδα των "6+6"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Σ' εξέλιξη βρίσκεται η πανελλήνια συνδιάσκεψη της λεγόμενης τάσης Αχτσιόγλου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, υποστήριξε πως πρέπει ν' αποχωρήσει η ομάδα "6+6" από το κόμμα. 

Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε, χαρακτηριστικά: "Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε απ' αυτόν το βούρκο!" Η τοποθέτησή του αυτή, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκει σύμφωνη τόσο την κ. Έφη Αχτσιόγλου όσο και τον κ. Αλέξη Χαρίτση.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς σήμερα δεν λήφθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση.

Επιθέσεις σε Ηλιόπουλο για τον "βούρκο"

Οι διαρροές περί της τοποθέτησης του κ. Ηλιόπουλου, προκάλεσαν "σκληρές" διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον του, με τον ίδιο ν' απαντά με σχετική ανάρτηση:

Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.

Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.

Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου.

Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.