Πολιτικη

Γούργαρης: Κανένας εφησυχασμός, καμία επανάπαυση

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Τρίπολης για τη μονάδα παραγωγής βιοαερίου στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να γνωμοδότησε καταρχήν αρνητικά για την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής βιοαερίου από κάθε είδους οργανικά απόβλητα στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, η πείρα όμως λέει ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

Τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τη στήριξη των εκάστοτε κυβερνήσεων βρίσκουν τρόπους για να προχωρήσουν τους σχεδιασμούς τους.

Ο Δήμος μας μετατρέπεται σταθερά σε χώρο ρυπογόνων δραστηριοτήτων.

Εγκαταστάσεις απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, επεξεργασίας ζωικών υπολειμμάτων στο Αθήναιο, τεράστιες μπαταρίες λιθίου για αποθήκευση ρεύματος στην Παλαιόχουνη, τη Δόριζα και την ΤΕΓΕΑ, τώρα βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση για μονάδες καύσης απορριμμάτων και μεταφοράς των πυρινελαιουργείων.

Τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν ότι η κυβέρνηση μεθοδεύει και τη λειτουργία της γνωστής μονάδας βιοαερίου στη Μπέλμπερη Μαντινείας. 

Είναι πολλά τα λεφτά και μεγάλα τα συμφέροντα.

Οι Κάτοικοι, τα Τοπικά Συμβούλια, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία, όλοι οι λαϊκοί φορείς να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση του αγώνα.

Βαγγέλης Γούργαρης
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.