Πολιτικη

Υποψηφιότητα Ν. Τσιαμούλου στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τι αναφέρει ο ίδιος σε μήνυμά του ενόψει των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στις 10 Δεκεμβρίου

Ακόμα μια μάχη μαζί με την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων - ΠΔΣΟ

Η ενασχόληση μου με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει πρωτίστως να κάνει:

✔️Με την αναβάθμιση του ρόλου που πρέπει να έχει το Οικονομικό Επιμελητήριο ως θεσμοθετημένος Σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα Οικονομίας και Ανάπτυξης.

✔️Με την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι οικονομολόγοι σε όλους τους χώρους εργασίας και κυρίως στον κλάδο τον Λογιστών.

✔️Με την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη λύση των προβλημάτων με την ενεργό συμμετοχή μου σε επιτροπές και ομάδες εργασίας του ΟΕΕ.

✔️Με την καταχώρηση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων και την πιστοποίηση και των 15 Οικονομολογικών ειδικοτήτων.

✔️Με την ενθάρρυνση των νέων αποφοίτων οικονομολόγων να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση με την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει ο φορέας μας και την πιστοποίηση των γνώσεων τους.

* Σας καλώ για ακόμη μια φορά να με τιμήσετε στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που θα γίνουν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου (1ος όροφος Πλατεία Κολοκοτρώνη-Τρίπολη «Γυάλινο κτήριο»).

* Θα είμαι υποψήφιος στο 11ο Περιφερειακό τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου και υποψήφιος στη ΣτΑ στην υπόλοιπη επικράτεια.

* Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ότι η ενασχόληση μου με το Οικονομικό Επιμελητήριο δεν είναι ευκαιριακή και συμμετέχω Δημιουργικά και Αγωνιστικά με προτάσεις και ιδέες για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

* Δώστε μου τη δύναμη να ακουστεί δυνατά η φωνή των Οικονομολόγων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, για ένα Οικονομικό Επιμελητήριο χρήσιμο Επιστημονικό Φορέα στα μέλη του και ωφέλιμο στην πολιτεία.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.