Πολιτικη

Η παρέμβαση του Γ. Παπαηλιού στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

H πολιτική παρέμβαση του Βουλευτή Αρκαδίας, Γ. Παπαηλιού, στο "στρογγυλό τραπέζι" για την αγροτική πολιτική: "Προβλήματα και προοπτικές της αγροτικής παραγωγής".

"Επειδή δεν λειτουργούμε σε πολιτικό κενό, αλλά στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, και όχι μόνον, επιβάλλουν μία γενική πολιτική παρατήρηση:

Τα «στρογγυλά τραπέζια» για όλους τους τομείς της πολιτικής αποδεικνύουν και υποδεικνύουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε:

Τη διαμόρφωση πολιτικού προγραμματικού λόγου και θέσεων. Αυτές αφορούν και ενδιαφέρουν την κοινωνία. Και μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε γείωση σ΄ αυτήν. 

Μ΄ αυτό τον τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αρχικά θα μπορέσει να ασκήσει αποτελεσματικά το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης, να κερδίσει τις εθνικές εκλογές και, με την ψήφο του λαού-της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, να αλλάξει τον ρουν των πραγμάτων, να προωθήσει την αλλαγή προσανατολισμού της χώρας, που η χώρα έχει ανάγκη."

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.