Πολιτικη

Το μήνυμα Βλάση για την Ημέρα της Γυναίκας

Φωτογραφία: αρχείο arcadia938.gr

"Η γυναίκα είναι το σπανιότερο δώρο σ’ έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι δεδομένο", αναφέρει ο βουλευτής Αρκαδίας.

8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Η σημερινή ημέρα είναι μοναχά μια υπενθύμιση για κάτι, που είναι - ή θα έπρεπε - να είναι αυτονόητο. Γιατί οφείλουμε να τιμούμε και να γιορτάζουμε εμπράκτως τις γυναίκες όλου του κόσμου κάθε μέρα. Πάνω απ´ όλα, όμως, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να προασπίζουμε τα δικαιώματά τους και να διασφαλίζουμε συνθήκες ισότητας και μηδενικής προκατάληψης. Μπορεί να έχουν γίνει πολλά βήματα στην κατεύθυνση αυτή, αλλά απαιτούνται πολλές ακόμα πρωτοβουλίες για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γιατί η γυναίκα είναι το σπανιότερο δώρο σ’ έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι δεδομένο, γιατί είναι πηγή έμπνευσης κι αγάπης, γιατί είναι το χαμόγελο και η αγκαλιά της κάθε μέρας που περνά.

Χρόνια πολλά στη μητέρα, την κόρη, την αδερφή, τη γιαγιά, τη σύντροφο, τη φίλη, τη συνεργάτιδα. Χρόνια πολλά στις γυναίκες που αγαπούν και στηρίζουν, που αγωνίζονται και μοχθούν, που δίνουν ελπίδα και όραμα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.