Πολιτικη

Νόμος του κράτους τα μη κρατικά ΑΕΙ

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, το οποίο πέρασε με 159 ψήφους επί της Αρχής.

Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ψήφισαν επί της Αρχής 159 βουλευτές, καταψήφισαν 129 βουλευτές ενώ 11 βουλευτές δήλωσαν παρών.  Τις θετικές τους ψήφους επί της Αρχής έδωσαν οι 158 βουλευτές της ΝΔ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Με το “παρών” τάχθηκαν οι δέκα βουλευτές των Σπαρτιατών και ο  ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης . Η μια ψήφος που δεν έχει καταμετρηθεί στην επί της Αρχής ψηφοφορίας του νομοσχεδίου είναι της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασσιμάτη η οποία ανέφερε ότι εκ παραδρομής δεν ψήφισε επί της Αρχής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.