Πολιτικη

Παπαηλιού: "Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στην τελετή βράβευσης των νέων εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε το παρών ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού. 

Με σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Παπαηλιού εξαίρει τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ειδικότερα το Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης: 

Με τη δράση του, το Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναδεικνύει και υλοποιεί κινήσεις αλληλεγγύης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο του εθελοντισμού, και στον αντίποδα του ατομισμού που διακρίνει σήμερα εν πολλοίς την κοινωνία.

Με τη συμπαράσταση όλων, οι κινήσεις του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πρέπει να συνεχιστούν, και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που οι κοινωνικές ανάγκες, λόγω φτώχειας, ανισοτήτων, κλιματικής κρίσης κ.α. παραγόντων, μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται.

Στους συντελεστές, τους συνεργάτες και τις νέες εθελόντριες αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχές για περαιτέρω δημιουργική πορεία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.