Πολιτικη

Σε εξέλιξη η Συνδιάσκεψη Παράκτιων Περιφερειών παρουσία Φερέιρα, Πτωχού

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Επί τάπητος η κλιματική κρίση και οι συνέπειές της στις παράκτιες περιοχές.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Elisa Ferreira, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου της CPMR (Συνδιάσκεψη Παράκτιων Περιφερειών) που φιλοξενείται στην Πάτρα το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου.

Μέλη από Περιφέρειες της Ευρώπης, στελέχη της CPMR, εκπρόσωποι δημόσιων αρχών όπως και πολιτικά πρόσωπα συμμετέχουν στο σεμινάριο που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος CPMR με θέμα "Αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης (ευπροσβλητότητας) στις παράκτιες περιοχές μέσω της ενίσχυσης καινοτόμων λύσεων για την προσαρμογή και την αύξηση της ανθεκτικότητας".

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός και η Επίτροπος Elisa Ferreira, είχαν μία πρώτη συνάντηση που αφορούσε την παρουσία της στη χώρα μας, συζήτησαν για το πρόγραμμα της ημέρας και την επίσκεψή της στη Μεγαλόπολη και στο Λιγνιτικό Κέντρο, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αναλυτικά για τα ζητήματα της Περιφέρειάς μας, στο δείπνο εργασίας στην Τρίπολη, σήμερα το βράδυ.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.