Πολιτικη

Ο Γ. Παπαηλιού στο Παλούμπα και το Αγιονέρι (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Γορτυνίας για την 25η Μαρτίου. 

Στο Αγιονέρι και το Παλούμπα βρέθηκε ο Γιώργος Παπαηλιού, επ' αφορμή των επετειακών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου που διοργάνωνε ο Δήμος Γορτυνίας. Κατά την παρουσία του στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ηραίας, ο κ. Παπαηλιού δήλωσε: 

Κατά τον εορτασμό για την έναρξη της Επανάστασης, στο Παλούμπα και στο Αγιονέρι (Μπέτσι) Ηραίας (24.3.2024), απηύθυνε χαιρετισμό, λέγοντας  μεταξύ των άλλων : Το ξεκίνημα της Επανάστασης του 1821 από τη Γορτυνία συνδέεται, εκτός των άλλων, με τον τόπο και τους ανθρώπους.  Με το ανάγλυφο του εδάφους, το πνεύμα ελευθερίας και το ισχυρό δέσιμο των Γορτυνίων με την πέτρα και το πουρνάρι της γορτυνιακής γης.

Εκδηλώσεις, όπως αυτές στο Παλούμπα και στο Αγιονέρι (Μπέτσι), φωτίζουν την ιστορική συμβολή σημαντικών γεγονότων του Αγώνα του Γένους για Εθνική Απελευθέρωση, αναδεικνύουν την ιστορική πορεία και προσφορά  των αγωνιστών της Ελευθερίας (εν προκειμένω των Πλαπουταίων), κρατούν ζωντανή τη μνήμη τους και ενισχύουν τη συλλογική αυτογνωσία και το εθνικό φρόνημα όλων μας.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.