Πολιτικη

"Αυτοί που κατήγγελλαν για μιντιακά συμφέροντα έπιναν ποτό το ίδιο βράδυ με τα συμφέροντα"

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Για το δημοσίευμα του Βήματος:

Χθες καταρρίφθηκε το επιχείρημα της ΝΔ ότι υπήρχε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με «ΤΟ ΒΗΜΑ» αφού οι Υπουργοί της ΝΔ πίνανε ποτό το ίδιο βράδυ που βγήκε το δημοσίευμα, με αυτόν τον οποίο κατήγγελλαν! Μα τί καλοί άνθρωποι είναι στη ΝΔ!

Για το θέμα της προ συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ:

Έχουμε βγάλει επίσημη ανακοίνωση και λέμε ξεκάθαρα ότι αυτά είναι φαντασιώσεις. Στεναχωριέμαι πολύ που τόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να μειώσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μέσα στη Βουλή για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να δώσουν επιχειρήματα στην κα. Βούλτεψη και τη ΝΔ. Δεν είχε γίνει καμία συνεννόηση. Ούτε τα τηλέφωνά τους δεν ξέρουμε. Ούτε κάνουμε προ συνεννοήσεις, ούτε τις χρειαζόμαστε. Και λυπάμαι πολύ γιατί όλο αυτό που συμβαίνει ρίχνει λάδι στη φωτιά και ευχαριστεί τη ΝΔ.

Για την αισχροκέρδεια στις τράπεζες και την ακρίβεια:

Ενώ έχει αποδειχθεί αισχροκέρδεια 1,4 δις  των τραπεζών,  η Επιτροπή Ανταγωνισμού κατέληξε ότι οι τράπεζες κλέβουν στις χρεώσεις και η ΝΔ δεν έκανε απολύτως τίποτα γι αυτό. Ούτε για τα «συμφέροντα» που αισχροκερδούν εις βάρος των πολιτών δε μπορεί η ΝΔ να λάβει μέτρα! Το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σήμερα με τα ποσοστά του, σας τρομοκράτησε με την κίνηση που έκανε και πρέπει να ξέρετε ότι παραμένει το μόνο κόμμα που μπορεί να αντιμετωπίσει τη ΝΔ. Η ΝΔ κάνει τα ίδια που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεπε να πάει ο κ. Πολάκης σε παραπομπή και το ίδιο κάνει σήμερα η ΝΔ με τον κ. Καραμανλή. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι ακριβώς το ίδιο.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.