Πολιτικη

Η ΛαΣυ Πελοποννήσου για την πρόσληψη ιδιώτη κτηνίατρου για τη ζωαγορά Κοπανακίου

Φωτογραφία: Αρχείου (Δελτίου Τύπου)

 Ανακοίνωση με αφορμή την προγραμματική σύμβαση για πρόσληψη ιδιώτη κτηνίατρου, για τις ανάγκες λειτουργίας της ζωαγοράς Κοπανακίου.

Είναι πρόκληση!

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου σε συνεδρίασή της στις 31/5/2024 αποφάσισε να συνάψει προγραμματική σύμβαση με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας για πληρωμή ιδιώτη κτηνίατρου για τις ανάγκες λειτουργίας της ζωαγοράς Κοπανακίου.

Έχουν να διαθέσουν 12.500 ευρώ το χρόνο για τον ιδιώτη κτηνίατρο που θα απασχολείται λίγες ώρες κάθε Κυριακή, αλλά δεν έχουν να προσλάβουν κτηνίατρους στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης!

Η λειτουργία υπηρεσιών της Περιφέρειας με μόνιμη υποστελέχωση και  με το προσωπικό στα όριά του,  η «εργολαβοποίησή» τους, η απαξίωση κρίσιμων υπηρεσιών όπως οι ΔΑΟΚ σε όλες τις ΠΕ της Πελοποννήσου, αποτελεί πολιτική επιλογή όλων διαχρονικά των περιφερειακών διοικήσεων και των κεντρικών κυβερνήσεων.

Να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει αυτή η επικίνδυνη αντίληψη και πρακτική.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.