Πολιτικη

Γιαννακούρας: "Η περιφερειακή αρχή απένταξε αναπτυξιακό αγροτικό έργο για την εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων"

Φωτογραφία: Αρχείου (Δελτίου Τύπου)

Για το αρδευτικό έργο στην περιοχή της Ασέας.

Σε επίκαιρη ερώτησή μου στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο για την τύχη του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, ποσού 2,5 ευρώ από το Ταμείο Πυροπλήκτων για την άρδευση του Ασεατικού πεδίου του τέως Δήμου Βαλτετσίου, η απάντηση της περιφερειακής αρχής ήταν τόσο ασαφής, που πιο ασαφής δε γίνεται.

Επί της ουσίας απεδείχθη ότι από το 2018 ενταγμένο έργο πνοής για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής,  έχει πάει στις Καλένδες.

Παραδέχθηκαν ότι έχει αφαιρεθεί το 1,5 εκ ευρώ και από  τα συμφραζόμενα κατάλαβαν όλοι ότι η σημερινή περιφερειακή αρχή δεν το θέλει το έργο και τα χρήματα κατευθύνονται προς «άλλες πολιτείες».

Επικαλέστηκαν ανύπαρκτα προβλήματα για να δικαιολογήσουν την άδικη πράξη τους για μία περιοχή, η οποία στην κυριολεξία θα άλλαζε όψη και προοπτική αν υλοποιείτο το συγκεκριμένο έργο.

Με την πράξη τους αυτή απέδειξαν τη φιλοσοφία τους για την ανάπτυξη της Αρκαδίας, αφού δεν υλοποιούν ένα εγκεκριμένο αγροτικό έργο, αλλά κατευθύνουν τα χρήματα, κατακερματίζοντάς τα σε άλλα έργα, όχι ανάπτυξης αλλά για την εξυπηρέτηση μικροαπαιτήσεων και συμφερόντων.

ΛΥΠΑΜΑΙ…

Βαγγέλης Γιαννακούρας 

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

Τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.