Πολιτικη

Κ. Παπαγεωργίου: "Στο επίκεντρο πάντα η πολιτική και η ηθική"

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (Facebook)

Ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Παπαγεωργίου στηρίζει Νίκο Ανδρουλάκη εν' όψει της εσωκομματικής κάλπης στο ΠΑΣΟΚ. 

Στο επίκεντρο πάντα η πολιτική και η ηθική... Τον τελευταίο χρόνο στη χώρα μας έχουν γίνει τέσσερις εκλογικές διαδικασίες στις οποίες ασχολήθηκα ενεργά, ενώ στη μία εξ αυτών ήμουν και υποψήφιος ως Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Κουτσούλη. Σε όλα τα χρόνια της ενασχόλησης με τη πολιτική, από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια, έθετα δύο βασικούς πυλώνες, την πολιτική και ταυτόχρονα την ηθική ακεραιότητα. Θεωρούσα πάντα ότι με τις πολιτικές που υποστηρίζουμε μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να πάει μπροστά ενώ παράλληλα, αν είσαι ηθικός όλο και περισσότεροι θα έρθουν να σε ακούσουν, να συζητήσουν μαζί σου και στο τέλος να συστρατευτούν στον κοινό σκοπό. Πάντα πίστευα ότι μέσα από συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αναδειχθούν χρήσιμες πολιτικές πρωτοβουλίες και να πρωταγωνιστήσουν νέοι άνθρωποι στους κοινούς μας αγώνες. Νεοι όχι απαραίτητα ηλικιακά αλλά κυρίως «νέοι» στον πολιτικό αγώνα που θα ασχοληθούν και θα προσφέρουν.

Η πορεία μου στο ΠΑΣΟΚ δεν εξυπηρετούσε ποτέ προσωπικά συμφέροντα ή προσωπικές φιλοδοξίες. Ποτέ δεν κινήθηκα με βάση τις ατομικές μου βλέψεις, ενώ την πολιτική δεν την θεωρώ επάγγελμα ούτε μέσο από το οποίο θα βιοποριστώ. Θεωρώ ότι αυτές οι λογικές που υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, πλήγωσαν τον κόσμο της παράταξης ενώ ακόμα και στις μέρες μας είναι ο βασικός λόγος που δεν μας εμπιστεύονται ακόμα οι πολίτες. Αυτές οι λογικές πρέπει να ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. Πρεπει να γυρίσουμε σελίδα όχι στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην χώρα. Για την αλλαγή Παραδείγματος που πρέπει να επέλθει στο πολιτικό σύστημα,όχι στο μέλλον αλλά ΤΩΡΑ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) αποφάσισε την εκλογή νέου Προέδρου τον ερχόμενο Οκτώβριο ως τη μοναδική λύση στην εσωστρέφεια και στη τοξικότητα που ξεκίνησαν ορισμένοι «επαγγελματίες του είδους»  και σε αυτές τις διεργασίες. Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα δεν έχω ακούσει καμία πολιτική διαφωνία ή κάποια άλλη πολιτική πρόταση στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. Πολλές υποψηφιότητες χωρίς καμία ιδεολογική πλατφόρμα και καμία πολιτική πρόταση, μόνο με αρκετές αερολογίες και ευχολόγια που δεν δίνουν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Η επιλογή μου να στηρίξω τον Νίκο Ανδρουλακη είναι καθαρά πολιτική και βασίζεται στο τρίπτυχο: Πολιτική Αυτονομία-Ανανέωση-Ηθική. Προφανώς, τα λάθη που έχουν γίνει σε καθαρό οργανωτικό επίπεδο έχουν ήδη γίνει αποδεκτά από τον ίδιο και είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθούν. Για μένα όμως πρέπει να προχωρήσουμε πολιτικά και να μιλήσουμε ξανά με τις πλατιές κοινωνικές ομάδες και τα προβλήματα τους. Οι ανθρωποι που θελουμε να εκπροσωπήσουμε έχουν ανάγκη απο λύσεις στα προβλήματα τους, κατά συνέπεια ο πολιτικός μας λόγος πρέπει να αποκτήσει περισσότερες οπτικές και να γίνει πιο αιχμηρός. Σ'αυτή την προσπάθεια δηλώνω ενεργά παρών μαζί σας! Γνωρίζοντας τον Νίκο Ανδρουλακη σχεδόν 20 χρόνια μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρουμε…και θα τα καταφερουμε όλοι mazi… Καλό μας αγώνα!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia 93.8, και ο Παύλος Γερουλάνος απολαμβάνει της στήριξης αρκετών στελεχών του ΠαΣοΚ στην Πελοπόννησο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.