Εκλογες 2019

Yποψήφιος με την "Νέα Τρίπολη" ο Βασίλης Ψυχογυιός

Με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη "Νέα Τρίπολη", θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Αυτοδοικητικές εκλογές ο Βασίλης Ψυχογυιός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: 

"Όπως είχαμε προαναγγείλει, μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές το Μάιο του 2019, θα είναι και ο Βασίλης Ψυχογυιός.

Ο Βασίλης Ψυχογυιός κατάγεται από το Στάδιο Τεγέας.

Στην Τεγέα ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Είναι Απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενώ κατέχει και τίτλο μεταπτυχιακών Σπουδών (MSc.) στα Οικονομικά και το ηλεκτρονικό Εμπόριο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Είναι Παντρεμένος με την Δικηγόρο Κατερίνα Μαιχόσογλου  με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Την Χριστίνα, φοιτήτρια Πολιτικό Μηχανικό και τον Δημήτρη, μαθητή Λυκείου.

Έχει να επιδείξει σημαντική εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος στο χώρο της Τεχνολογίας και Πληροφορικής ενώ διατηρεί Τεχνική Εταιρία με τον αδερφό του Νίκο επί σειρά ετών. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε σειρά Συνεδρίων και Εκπαιδεύσεων στον χώρο της Τεχνολογίας σε Ελλάδα και στο εξωτερικό  σε πολλά από τα οποία ήταν και εισηγητής/ομιλητής.

Διετέλεσε επί 10ετία μέλος του ΔΣ του Τεγεατικού Συνδέσμου. Την Περίοδο 2010-2014 διετέλεσε Πρόεδρος έχοντας να επιδείξει σημαντικό έργο τόσο για την αναβάθμισή της ευρύτερης περιοχής της Τεγέας αλλά και ειδικά των εκδηλώσεων του Συνδέσμου στην γενέτειρά του. 

Υπήρξε πρωτεργάτης της ιδέας κατασκευής σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τεγέα υπογράφοντας Σύμβαση Παραχώρησης του Αθλητικού Κέντρου του Τεγεατικού Συνδέσμου στο Δήμο Τρίπολης, το 2013 επί της δικής μας Δημοτική Αρχής, γεγονός που οδήγησε - έστω και με σημαντική καθυστέρηση – στη σημερινή πραγματικότητα της ύπαρξης ενός εξαιρετικού Αθλητικού Χώρου που ελπίζουμε σύντομα να δοθεί για χρήση και σε επίσημους αγώνες.

Ασχολείται ενεργά με τον Αθλητισμό και είναι μέλος του Δ..Σ Αθλητικού Σωματείου με τμήματα μπάσκετ και στίβου επί σειρά ετών.

Η αγάπη του για την Τεγέα και την Αρκαδία  αλλά και η διάθεση για προσφορά αποδεικνύεται έμπρακτα με την  συνεχή παρουσία του στη γενέτειρα, την στήριξη κάθε προσπάθειας αναβάθμισης της περιοχής αλλά και την άριστη σχέση που διατηρεί με τους συμπατριώτες του.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα  για ένα Νέο Ισχυρό και Σύγχρονο Δήμο Τρίπολης που θα έχει ως βασική συνιστώσα την ανάδειξη της Ιστορικής Κληρονομιάς, του Πολιτισμού και κυρίως των αδιαμφισβήτητων παραγωγικών  δυνατοτήτων της Τεγέας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.