Εκλογες 2019

Ο Κώστας Κούλης υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη

Η πρώτη, για το 2019, ανακοίνωση υποψηφιότητας της παράταξης "Νέα Τρίπολη", με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κώστας Χαρ. Κούλης, με καταγωγή από τα Λαγκάδια, είναι ο πρώτος νέος μας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που ανακοινώνουμε μετά την έλευση του 2019.

Ο Κώστας είναι έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών 15 και 12 ετών, ζει και εργάζεται για πολλά χρόνια  στην Τρίπολη αρχικά στη Δ.Ε.Η. και σήμερα, μετά την απόσχιση του Κλάδου Διανομής, στον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.)

Η μακρόχρονη εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση αφού διετέλεσε επί τρεις τετραετίες Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδίων αλλά και η γνώση  κάθε γωνίας του Δήμου μας τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στον αγώνα για να  μπει ο Δήμος Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Κώστα, καλή επιτυχία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.