Εκλογες 2019

O Μπαξεβάνος υποψήφιος στην Αρκαδία με τον Τατούλη

Την υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Μπαξεβάνου στην Αρκαδία με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

"Την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Μπαξεβάνου του Νικολάου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Αρκαδία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. 

«Είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου για τη συστράτευση του Χαράλαμπου Μπαξεβάνου με τη Νέα Πελοπόννησο. Η σημαντική του εμπειρία από την ενασχόλησή του με τα κοινά και η μακρά επιχειρηματική του δραστηριότητα αποτελούν πολύτιμα εφόδια για μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεισφορά στο όραμά μας για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, ώστε να δώσουμε προοπτική στον τόπο και τους ανθρώπους της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας. 

Ο κ. Χαράλαμπος Μπαξεβάνος από την πλευρά του δήλωσε «στηρίζω τον Πέτρο Τατούλη, έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, στο έργο και την προσπάθειά του με γνώμονα την πρόοδο της Αρκαδίας και ιδίως της Γορτυνίας. Η προσωπική μου πορεία τόσο στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα, όσο και η συμμετοχή μου στα κοινά, μου επιβάλλουν να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του Περιφερειάρχη για τη συνέχιση της αναπτυξιακής τροχιάς της Αρκαδίας και την ολοκλήρωση σημαντικών έργων που έχουν εκκινήσει». 

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα 

Ο κ. Χαράλαμπος Μπαξεβάνος του Νικολάου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας και πρώην Αντιδήμαρχος Γορτυνίας".

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.