Εκλογες 2019

Η "Τρίπολη Αύριο" δεν υπόσχεται, δεσμεύεται και εγγυάται! (photos)

Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στην επίσημη παρουσίαση της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων για τον Κώστα Τζιούμη.

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2019, επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης " Τρίπολη Αύριο", κ. Κώστας Τζιούμης για να πραγματοποιήσει την πρώτη του, ουσιαστικά, προεκλογική εκδήλωση.

Μπροστά σε μεγάλο αριθμό Τριπολιτών, σε μια σύντομη αλλά "πυκνή" ομιλία, ο κ. Τζιούμης ανέφερε τις βασικές αρχές που διέπουν την παράταξή του, καλώντας, παράλληλα, τους πολίτες "να δώσουν μια ευκαιρία στο καινούργιο", εκτός αν, όπως είπε, είναι ικανοποιημένοι με την εικόνα της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο βασικός πυρήνας της ομιλίας του κ. Τζιούμη προς τους πολίτες αφορούσε την επίλυση των κυρίαρχων προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη, όπως τ' απορρίμματα και τα αδέσποτα, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε και για την υιοθέτηση της " λογοδοσίας" απέναντι στους δημότες σε καθημερινή βάση.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τζιούμης, αναφερόμενος σε αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούνται από αντιπάλους του, δήλωσε πως δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει στην τακτική αυτή, την οποία όμως "κατανοεί" λόγω του άγχους που χαρακτηρίζει συνυποψηφίους του.

"Ο λαός λέει πως χτυπάνε τις καρυδιές που έχουν καρύδια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" τόνισε στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ίδιο -ακεραιότητα και αυτοδημιούργητη επαγγελματική και κοινωνική πορεία-, ενώ, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού του, σημείωσε με έμφαση πως εγγυώνται την αλλαγή ήθους αλλά και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα που έχει επιτακτικά ανάγκη η Τρίπολη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.