Εκλογες 2019

Τζιούμης: Δώστε την ευκαιρία στο καινούργιο

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την τυπική και ουσιαστική έναρξη του προεκλογικού αγώνα πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Μαΐου ο Κώστας Τζιούμης υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο". 

Μπροστά σε μια πραγματικά εντυπωσιακή συγκέντρωση,στο τέρμα της οδού Τάσου Σεχιώτη,ο Κ.  Τζιούμης,σε μία εμπνευσμένη και συχνά διακοπτόμενη από χειροκροτήματα ομιλία, κάλεσε τους συμπολίτες του να δώσουν την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία στην παράταξη που έχει σχεδιάσει και εγγυάται  το μέλλον του δήμου και παρουσίασε τους συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

 Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε πλήρη συναίσθηση των υποχρεώσεων που συνεπάγεται η ανάληψη της δημαρχίας, λειτουργούμε ως εντολοδόχοι του λαού, υλοποιούμε συγκεκριμένο και εγκεκριμένο από αυτόν πρόγραμμα ,δεν ερχόμαστε να λύσουμε προσωπικά  ή οικογενειακά μας προβλήματα, επαγγελματικές ή άλλες ιδιοτελείς  φιλοδοξίες....

Για μας η θέση του δημάρχου απαιτεί ήθος,ικανότητα,αποτελεσματικότητα, άξιους συνεργάτες. 

Μακριά από εμένα και τους συνεργάτες μου οι προσωπικές επιθέσεις και ιδιαίτερα τα ύπουλα χτυπήματα.Αυτό το αφήνουμε για κάποιους από τους αντιπάλους μας.Ακούμε και βλέπουμε αυτές τις μέρες πολλά.Συκοφαντικές διαρροές,χτυπήματα κάτω από τη μέση,ανώνυμα δημοσιεύματα,ψεύδη.

Καταλαβαίνουμε το φόβο και την ανησυχία τους.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο.

Όμως την τιμή και την αξιοπρέπειά μας θα την υπερασπισθούμε ισχυρά,με νόμιμο τρόπο.

Εξάλλου ο λαός μας λέει ότι «πετροβολούν τις καρυδιές που έχουν καρύδια»..

Στο τέλος, όλοι, θα κριθούμε από τους πολίτες. 

Οι περισσότεροι τον ανθυποψηφίων  μου έχουν δοκιμαστεί στην διοίκηση, ως δήμαρχοι, Καποδιστριακού ή Καλλικρατικού Δήμου, είναι γνωστό το έργο τους. 

Η σημερινή εικόνα και τα προβλήματα του Δήμου Τρίπολης μιλούν γι’ αυτό, ειδικά για το τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι δύο τελευταίοι δήμαρχοι. 

Η Τρίπολη έχει μείνει πολύ πίσω σε σύγκριση με άλλες γειτονικές μας πόλεις ,  οι ανάγκες και καθημερινές πληγές της είναι χειροπιαστές δυστυχώς.  

Επομένως είναι καιρός να παραμερίσουμε το παλιό και να εμπιστευτούμε το καινούργιο,το νέο και άφθαρτο 

Στην παράταξή μας στην δυναμική και συμπαγή ΟΜΑΔΑ, της παράταξης Τρίπολη Αύριο συνυπάρχουν και συνεργάζονται η νέα γενιά και η γενιά των ώριμων, άνθρωποι κοινωνικά και επαγγελματικά επιτυχημένοι, χωρίς εξαρτήσεις, με ενθουσιασμό και ευγενείς φιλοδοξίες. 

Εμείς Δεν τάζουμε, Δεν υποσχόμεθα, Δεν διαλαλούμε .... Δεσμευόμεθα ότι θα δουλέψουμε με ΠΑΘΟΣ, με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και με ΜΕΘΟΔΟ για το καλό όλων των συνδημοτών, από τους οποίους ζητάμε εμπιστοσύνη και αγάπη και συνεργασία.

 ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να θεμελιώσουμε και να σηκώσουμε ψηλά την ΤΡΙΠΟΛΗ  του αύριο»

Το πλήθος και ο   παλμός των συγκεντρωμένων έδωσαν στον κ. Τζιούμη και στην ομάδα των συνεργατών του  δύναμη,αισιοδοξία , βεβαιότητα για το αποτέλεσμα της ευγενούς προσπάθειας τους,για την νίκη της ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Κώστας Τζιούμης

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.