Εκλογες 2019

Photostory: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δημήτρη Παυλή

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, έδωσαν το παρών οι υποψήφιοι, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, αλλά και πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο κύριος Χρήστος Στάικος (μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), η κυρία Τζένη Δημητρακοπούλου (υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου), ο κύριος Μαρίνος Ρουσιάς (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), ο κύριος Διονύσης Παπαδόπουλος (Δήμαρχος Μεγαλόπολης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Δέδε), ο κύριος Τάσος Παπαζαχαρίας (γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ), ο κύριος Μαρίνης Μπερέτσος (γενικός διευθυντής στην "Αναπτυξιακή Πάρνωνα", που υλοποιεί μεταξύ άλλων το πρόγραμμα φιλοξενίας των προσφύγων στην Τρίπολη), ο κύριος Ευάγγελος Γιαννακούρας (Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος με τον κ. Τατούλη), ο κύριος Ρουμελιώτης Γιώργος (Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος με τον κ. Τατούλη) και ο κύριος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος (υποψήφιος με τον συνδυασμό "Πελοποννησιακή Συμμαχία" του κ. Γιάννη Μπουντρούκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου).

Στις φωτογραφίες, που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" και ένθερμους υποστηρικτές τους...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.