Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: O Δήμος παρών στον αγώνα των μητέρων

To μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" και υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη, για τη γιορτή της μητέρας.

"Xρόνια Πολλά σήμερα σε όλες τις γυναίκες για τη  Γιορτή της Μητέρας, στις μητέρες  που καθημερινά δίνουν  τον δικό τους σπουδαίο αγώνα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.

Διότι μητέρα σημαίνει αγώνας. Αγώνας και άδολη, ειλικρινή αγάπη. Αυτή την αγάπη που ο καθένας από εμάς συναντά μία μόνο φορά στη ζωή του και τον καθορίζει σε όλη του την πορεία.

Χαίρομαι, επίσης, που καθημερινά μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσω με νέες γυναίκες, με εργαζόμενες μητέρες που αγωνίζονται διπλά, που παράγουν και προσφέρουν στην κοινωνία μας μεγαλώνοντας παράλληλα τα παιδιά τους.

Στον αγώνα τους αυτόν, ο Δήμος πρέπει να είναι παρών. Οφείλουμε να ενισχύσουμε την εργαζόμενη μητέρα προσφέροντας πλήρως λειτουργικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, βελτιώνοντας την καθημερινότητα της πόλης μας και των χωριών, φροντίζοντας τα σχολεία μας να είναι ασφαλή για τα παιδιά, οι παιδικές μας χαρές καθαρές και ακίνδυνες. Ακόμα, ο Δήμος μας και ο κάθε Δήμος με προσεκτικό σχεδιασμό μπορεί να προσφέρει προγράμματα επιμόρφωσης, που θα διευκολύνουν τις νέες μητέρες να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στο σπίτι. Να παρέχει καταφύγιο για τις μητέρες και τα παιδιά θύματα κακοποίησης.

Στην πρώτη μας θητεία θέσαμε αυτούς τους στόχους και τους πετύχαμε. Διότι θέλουμε έναν Δήμο με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο, που να στηρίζει τη γυναίκα και την οικογένεια έμπρακτα.

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας  θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος που η «Νέα Τρίπολη» στελεχώνεται από γυναίκες αγωνίστριες, εργαζόμενες και μητέρες, γυναίκες που από μόνες τους είναι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον Δήμο μας και στον κόσμο μας."

Γιάννης Σμυρνιώτης

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.