Εκλογες 2019

Σε δημόσιες υπηρεσίες και χωριά ο Παυλής (photos)

Επισκέψεις Δημήτρη Παυλή σε δημόσιες υπηρεσίες και χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Προγραμματισμένες επισκέψεις σε δημόσιους φορείς και στα χωριά Νεοχώρι – Ζευγολατικό και Βούρβουρα πραγματοποίησε εχθές ο Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής  της Παράταξης – "Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά" μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν, τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Πελοποννήσου, τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την Δ/νση Περιφερειακής Ανάπτυξης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου, την Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία,τον ΟΑΕΔ και τον Αγροτικό – Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρα ο Δημήτρης Παυλής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους των χωριών Νεοχώρι, Ζευγολατιό και Βούρβουρα όπου ακούστηκαν όλα όσα τους απασχολούν.  

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.