Εκλογες 2019

"Η παράταξή μας στηρίζει τον πρωτογενή τομέα"

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης μέσω ανακοίνωσής του υποστήριξε πως "στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους που μοχθούν σ’ αυτόν και πραγματικά παράγουν, τα δικά μας προϊόντα".

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Τζιούμη:

ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ- Πλούτος τα προϊόντα μας.

Ο Δήμος Τρίπολης έχει περιοχές που παράγουν μοναδικά προϊόντα, ποιότητας εξαιρετικής, ικανά να σταθούν σε διεθνείς αγορές και να εξασφαλίσουν αξιόλογο εισόδημα στους παραγωγούς τους. Ο κάμπος της Τεγέας, η πεδιάδα της Μαντινείας, το περίφημο "Αργόν Πεδίον" της αρχαιότητας, το μικρό αλλά πλούσιο οροπέδιο του Φαλάνθου, ο Δήμος στο σύνολό του, μπορούν να στηριχτούν (και) στον πρωτογενή τομέα. Τα κρασιά μας, με κορυφαίο το μοσχοφίλερο, η πατάτα, τα σκόρδα, το κεράσι, τα μήλα, το μέλι και άλλα προϊόντα μας, μαζί με τα κτηνοτροφικά, είναι περιζήτητα. Αρκεί να μην… πνίγονται στην πρώτη νεροποντή, αρκεί οι παραγωγοί μας να καθοδηγηθούν και να βοηθηθούν για το πώς λειτουργεί σήμερα η Αγορά, για το πώς ο ιδρώτας τους θα πιάσει τόπο.

Η παράταξή μας θα στηρίξει κατά προτεραιότητα τον πρωτογενή τομέα, τους ανθρώπους που μοχθούν σ’ αυτόν και πραγματικά παράγουν, τα δικά μας προϊόντα. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.