Αρκαδια: Εκλογες 2019

"Χωρίς ηθική η πολιτική είναι επικίνδυνη!" (photos)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζιούμης, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία έξω από το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Άρεως.

Μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με ενθουσιώδες κοινό, ο κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρθηκε στη "λάσπη", που πετούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι στο πρόσωπό του, σε "υπόδικους", οι οποίοι βρίσκονται στα ψηφοδέλτια των πολιτικών του αντιπάλων και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "Χωρίς ηθική η πολιτική είναι επικίνδυνη, κυρίως για τους πολίτες."

Ο κύριος Τζιούμης δήλωσε έτοιμος για "μάχη" και διαβεβαίωσε τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι δεν θα τους χαριστεί για καμία εις βάρος του κατηγορία, θα "πολεμήσει" δε για να κερδίσει τη δημαρχία της Τρίπολης και να φέρει ένα διαφορετικό αύριο στους δημότες αυτής της πόλης.

 

Δελτίο Τύπου του Κώστα Τζιούμη:

Κώστας Τζιούμης: Γυρίζουμε την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο και στο ξεπερασμένο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ- ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

"Αυτά ήταν τα τρία βασικά σημεία της κεντρικής ομιλίας του Κ. Τζιούμη, υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο». Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, σε μια ομιλία ήρεμης δύναμης, αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης, ο Κώστας Τζιούμης διακήρυξε ότι έχει τη θέληση και τη δύναμη αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να πετύχει τους στόχους του, να δημιουργήσει δηλαδή ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Παρέδωσε στην κοινή περιφρόνηση- και στη Δικαιοσύνη- τους συκοφάντες και ψιθυριστές, μίλησε για την ανάγκη Ηθικής (και) στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, η οποία, όχι αδίκως, συχνά κατηγορείται για αδιαφάνεια, ανικανότητα και φαυλότητα. Κάλεσε όλους τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο, στο ξεπερασμένο, να μελετήσουν το ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμα της παράταξής του, να συστρατευτούν με την παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οδηγήσουν την Τρίπολη και τα χωριά μας εκεί που τους αξίζει, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Τόνισε τα πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας, τα σημεία( ιστορικά, πολιτιστικά, παραγωγικά), που μπορούν να φέρουν επισκέπτες, θέσεις εργασίας, πλούτο. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα παραμένουν ανεκμετάλλευτα , αδρανή ή άγνωστα, γιατί αδρανείς και άσχετοι ήταν όσοι διαχειρίστηκαν τις τύχες του Δήμου τα τελευταία χρόνια.

Με συστράτευση και συνένωση δυνάμεων η Τρίπολη μπορεί να αλλάξει την πορεία της και τη μοίρα της. «Στον αγώνα του καλού», κατέληξε ο Κώστας Τζιούμης, «σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε, σας καλούμε και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ". 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.