Εκλογες 2019

Παυλής: "Σας ευχαριστώ! Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη!" (photos)

Το βράδυ της Παρασκευής (24/05) πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Πετρινού την Παρασκευή (24/05).

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα -και με προφανή την κούραση από το βεβαρημένο πρόγραμμα των ημερών- ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του λέγοντάς τους: "Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, για την υπομονή, για την πίστη σας! Η προοπτική χτίζεται με έργα, με πράξεις. Ζητάμε την ψήφο σας για να αποτελειώσουμε αυτό, που αρχίσαμε."

Στην ομιλία του ο κύριος Παυλής αναφέρθηκε σε ζητήματα, που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών της Τρίπολης, όπως σκουπίδια, αδέσποτα, λακκούβες, τουρισμός, πολιτισμός, οικονομία, παιδεία προτείνοντας λύσεις, οι οποίες δεν έχουν προλάβει να υλοποιηθούν ακόμα στον μέγιστο βαθμό, αλλά και στα σκάνδαλα -όπως αυτό της ΚΕΔΗΤ- τα οποία "προσπαθούν κάποιοι να "φορτώσουν" στην απερχόμενη δημοτική αρχή".

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κύριος Παυλής είπε στο κοινό του: "Να μην λείψει κανείς την Κυριακή από τις κάλπες. Καμία ψήφος δεν είναι περιττή. Χρειαζόμαστε την κάθε ψήφο για να συνεχίσουμε το έργο μας."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.