Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: "Οι λέξεις μας είναι τα έργα μας" (photos)

Ομιλία υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη , Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Με πολλές αναφορές στο "παρελθόν" αλλά και " πίστη" για την τελική του επικράτηση στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, διάνθισε τον τελευταίο δημόσιό του λόγο, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "Είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας, με τα λάθη και τις παραλείψεις που κάναμε", τονίζοντας πως το έργο που παρήχθη μεταξύ 2011 και 2014 στο Δήμο Τρίπολης δεν είχαν κατορθώσει να το πραγματοποιήσουν δημοτικές αρχές που διοίκησαν πολύ περισσότερο χρόνο.

Επιπρόσθετα, ο κ. Σμυρνιώτης ήταν ιδιαίτερα " επιθετικός" απέναντι σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν το "παρωχημένο, το φθαρμένο και το παλιό" ως "καινούργιο", χαρακτηρίζοντας "κοροϊδία" την τακτική του αντιπάλου του, κ. Τζιούμη.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Σμυρνιώτης δεσμεύτηκε και πάλι για μια σειρά από παρεμβάσεις και έργα στα οποία θα προχωρήσει άμεσα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους υποψηφίους της παράταξής του για "τον καλό αγώνα" που είχε το ευνοϊκό για τη Νέα Τρίπολη αποτέλεσμα στην κάλπη.

"Όλοι μαζί να πάμε το Δήμο ξανά μπροστά" ήταν το βασικό "σύνθημα" του κ. Σμυρνιώτη, ο οποίος, σε μια συμβολική κίνηση, έφτασε στην εξέδρα συνοδευόμενος από τον κ. Νίκο Τσιαμούλο, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", ο οποίος τον στηρίζει επίσημα ως γνωστόν.

Μάλιστα, προφανώς στηρίζουν τον κ. Σμυρνιώτη και δυο εκ των δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί- όπως έγινε ανεπίσημα γνωστό- με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου, κ. Παυλή.

Πρόκειται για την κ. Μπρακουμάτσου και τον κ. Καρώνη.

Να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος στελεχών της Ν.Δ, όπως ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Βλάσης, ο πρώην Υπουργός, κ. Λυκουρέντζος, ο επίσης πρώην Υπουργός κ. Καλτεζιώτης και πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη του κ. Νίκα.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην σημειώσουμε πως ακούστηκε και η εξής "ατάκα" από τον εκφωνητή της εκδήλωσης: Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο θ' αλλάξουν τα δεδομένα", τονίζοντας πως έτσι η Τρίπολη θα βρεθεί εκεί που της αξίζει.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.