Εκλογες 2019

Τζιούμης στον Arcadia 938: "Θέλουμε όλους τους πολίτες μαζί μας" (ηχητικό)

Ο κ. Κώστας Τζιούμης σε αποκλειστικές δηλώσεις, που πραγματοποίησε στον Arcadia 93.8 έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας παράλληλα, πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο της Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το πρώτο μήνυμα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας και σε αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Αυτό που ζητάμε, είναι να μας δώσουν την εμπιστοσύνη τους και τη βοήθειά τους. Τους χρειαζόμαστε όλους, γιατί ο Δήμος μας έχει πολλά προβλήματα και πρέπει τα επόμενα χρόνια να δουλέψουμε πολύ σοβαρά για να τα αντιμετωπίσουμε".

Για τον κ. Σμυρνιώτη ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αντίπαλός μου ήταν μέχρι σήμερα (σ.σ 02/06). Αύριο (03/06) τον κάλεσα για να συνεργαστούμε. Με την εμπειρία του και με τις δυνατότητές του να δουλέψουμε για το κοινό καλό, το καλό του Δήμου".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.