Εκλογες 2019

Τα συγχαρητήρια και οι... "συνεργασίες"! (photos)

Πολιτικές παρουσίες επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, το βράδυ της εκλογής του (02/06), κάποιοι για να τον συγχαρούν και κάποιοι για να τείνουν χείρα συνεργασίας.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της Κυριακής (02/06) πλήθος κόσμου κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη.

Βέβαια, το πλήθος δεν απαρτιζόταν μόνο από ψηφοφόρους, οι οποίοι έσπευσαν από νωρίς να συγχαρούν τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, αλλά και από πολιτικά πρόσωπα, εκ των οποίων κάποιοι συνεχάρηκαν τον Δήμαρχο και κάποιοι έτειναν χείρα συνεργασίας!

Ο κύριος Θεόδωρος Καραλής, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Παυλή "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" -και έχει ήδη αναγγελθεί από τον κ. Παυλή ως εκλεγμένος, παρ' όλο που η σταυροδοσία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως- επισκέφθηκε τον κ. Τζιούμη με διάθεση... συνεργασίας, όπως άλλωστε λίγο αργότερα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Αντιστοίχως και ο κύριος Δημήτρης Βόσνος, επικεφαλής του συνδυασμού "Για την Τρίπολη", έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κύριο Τζιούμη και του έκανε πρόταση συνεργασίας "να παλέψουμε μαζί για το καλό του Δήμου".

 

Από τους πρώτους σχετικά και ο κύριος Νίκος Γεωργανόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος -και σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού του εκλεγμένος- με τον συνδυασμό του κ. Παυλή, ο οποίος συνεχάρη το νέο Δήμαρχο.

 

Δε θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια πανηγυρική βραδιά οι κύριοι Κοτσιάνης (πρώην Δήμαρχος Τρίπολης), Κούρος και Λαγός (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του κυρίου Τζιούμη), οι οποίοι συνεχάρηκαν το νέο Δήμαρχο.

 

Παρών και ο κύριος Πραχαλιάς Γιώργος, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝ.ΑΛ.

 

Πολιτική ευγένεια επέδειξε ο κύριος Χρήστος Λαμπρόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επισκέφθηκε το νέο Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, στο εκλογικό του κέντρο και τον συνεχάρη για την επιτυχία του!

 

Και, κάνοντας πράξη τις δηλώσεις του για "υψηλό και ευγενές επίπεδο πολιτικού ανταγωνισμού" ο ηττηθείς υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, επισκέφθηκε τον κύριο Τζιούμη στο εκλογικό του κέντρο και εν μέσω κόσμου του έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή του, δεσμευόμενος ότι θα σταθεί στο πλευρό του κυρίου Τζιούμη λόγω εμπειρίας!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.