Εκλογες 2019

Υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας η Μαρία Μητροπούλου

Η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Μαρία Μητροπούλου γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στην Τρίπολη όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Τρίπολης. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα του Μάρκετινγκ και Brand ενώ έχει κάνει και εξειδίκευση στην επίλυση της προσφυγικής κρίσης.

Εργάζεται από μικρή ηλικία σε επιχείρηση που συντηρούν οι γονείς της στην Τρίπολη. Παράλληλα, έχει πλούσια εθελοντική δράση στην περιοχή αλλά και πολιτική· μιας και πρόσφατα συμμετείχε στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό του κ.Γιώργου Δέδε «Νέοι Δρόμοι για την Πελοποννήσο».

Ως κάτοικος, εργαζόμενη και γυναίκα γνωρίζει τις δυσκολίες και τα προβλήματα της Αρκαδίας.

Η Μαρία Μητροπουλου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 συμμετέχει ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Με σύνθημα «Ανανέωση εδώ και τώρα» αναφέρει ότι «δεν απαιτούνται χρόνια για πολιτικές αλλαγές αλλά κότσια»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.