Εκλογες 2019

"Να κάνουμε την Αρκαδία τόπο ευημερίας και προόδου!"

Υστερα από την ανακοίνωση του ονόματός του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Ιωάννης Κατσίρης προέβη σε δηλώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: 

"Τα προηγούμενα χρόνια και με μόνο κριτήριο τα προστάγματα των Αρκάδων, αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους, αγωνίστηκα μέσα από αυτοδιοικητικούς θεσμούς.Στάθηκα πάντα δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου κι εργάστηκα με επιμονή, αφοσίωση και αποτελεσματική παρέμβαση.

Σήμερα, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Σήμερα συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη ενάντια στο ψέμα και το λαϊκισμό της αριστεράς, που κυβέρνησε τα τελευταία χρόνια και με τις πολιτικές που εφάρμοσε, εξαφάνισε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους εμπόρους.

Συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα για την δημιουργία ενός καλύτερου κι ελπιδοφόρου μέλλοντος, για τη νέα γενιά, για τους νοικοκυραίους αυτού του τόπου.

Με τους Αρκάδες δίνουμε κοινούς αγώνες εδώ και αρκετά χρόνια. Δώσαμε από κοινού δύσκολους αγώνες και πετύχαμε νίκες. Όχι προσωπικές. Αλλά νίκες για τον τόπο μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δηλώνω παρών στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Αρκαδία. Πορευόμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι στον αγώνα για ίσες ευκαιρίες σε όλους και στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου.

Το διακύβευμα της 7ης Ιουλίου έχει τεθεί επί τάπιτος. Όπως και τα «γαλάζια» χνάρια των επόμενων τριών(3) εβδομάδων, μετριοπάθεια, ειλικρίνεια, νέο ήθος, νέο ύφος, μετρημένος και ορθός πολιτικός λόγος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας.Είναι το κόμμα που δεν χωρίζει τους Έλληνες σε πολλούς και σε λίγους, αλλά θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή με όλους τους πολίτες. 

Προοδευτική Πολιτική είναι να πάει ο τόπος μπροστά να ξεφύγουμε από την μιζέρια, να δουλεύουμε όλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα να πληρωνόμαστε καλά ώστε να μην εξαρτόμαστε από τα επιδόματα που δίνει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Απευθύνω προσκλητήριο νίκης σε όλες κι όλους, που μοιράζεστε τα οράματα και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης. 

Προσκαλώ συμμαχητές στον αγώνα όλες κι όλους που σέβονται και τιμούν τα σύμβολα και τις αξίες της πατρίδας, της ελληνορθόδοξης πίστης μας και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Για να σταματήσουμε την κατάπτωση των ηθικών αξιών και την απαξίωση των θεσμών, που επιχειρεί χωρίς τσίπα η απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα, στο πλαίσιο ενός ψευτοπροοδευτισμού.

Για να βάλλουμε φραγμό στο ψέμα και το λαϊκισμό.

Για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες που θα φέρουν επενδύσεις, ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, που αποτελεί ζητούμενο.

Για να παταχθεί η ατιμωρησία και να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στις πόλεις και τα χωριά μας 

Για να δυναμώσουμε τη φωνή μας. 

Να φέρουμε την Αρκαδία ξανά στο προσκήνιο.

Για να διαμορφώσουμε εμείς το μέλλον μας στον δικό μας τόπο, γιατί γνωρίζουμε τα προβλήματα και ξέρουμε να δίνουμε λύσεις.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε τη μεγάλη μάχη!

Εμείς οι Αρκάδες δεν αποφύγαμε ποτέ την ευθύνη, έτσι και τώρα είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και θα νικήσουμε! 

Εμπιστευθείτε με, για να κάνουμε την Αρκαδία τόπο ευημερίας και προόδου!"

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.