Εκλογες 2019

Γ. Κατσίρης: "Αγωνιζόμαστε για όλους τους Έλληνες"

"Αγωνιζόμαστε με όλους τους Έλληνες για όλους τους Έλληνες", υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης, μιλώντας χθες βράδυ σε φίλους του στη Μεγαλόπολη όπου και περιόδευσε.

Ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως η ανασφάλεια που υπάρχει στην περιοχή με τις εξελίξεις που δρομολόγησε η απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα στην ΔΕΗ θα εκλείψει την επομένη των εκλογών.  Πρόσθεσε ότι θα αναβαθμιστεί το ενεργειακό κέντρο στη Μεγαλόπολη, γιατί μέσα από αυτό θα πάρει ανάπτυξη όλη η περιοχή.

Υπογράμμισε ότι, την περιοχή της Μεγαλόπολης πρέπει να την δούμε από την αρχή, γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο. Θα δοθούν, ανέφερε, κίνητρα και σε συνδυασμό με το δίδυμο πολιτισμός – τουρισμός, μπορούν να γίνουν πολλά με την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της πόλης, της Καρύταινας και των αρχαιολογικών χώρων στο Λύκαιο όρος.

Ο κ. Κατσίρης  τόνισε πως  στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία και η 2η έδρα  στην Αρκαδία, για να κάνουμε ισχυρή την Ελλάδα και να δυναμώσουμε τη φωνή των Αρκάδων  στο Κοινοβούλιο.

ΔΤ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.