Εκλογες 2019

Επίσκεψη Κατσίρη στη λαϊκή αγορά Άστρους

Στην λαϊκή αγορά του Άστρους περιόδευσε σήμερα, Παρασκευή (28/06), ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, κ. Γιάννης Κατσίρης, ενημερώνοντας για το πρόγραμμα του κόμματός του, τους πολίτες και τους παραγωγούς.

Ο κ. Κατσίρης τόνισε πως η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον πρωτογενή τομέα και θα βοηθήσει, ώστε τα προϊόντα της Αρκαδίας που είναι καλά και ποιοτικά, να λάβουν ονομασία προέλευσης και γεωγραφική ένδειξη, γεγονός που θα τα καταστήσει περισσότερο ανταγωνιστικά στις αγορές και θα ενισχυθεί η εξωστρέφειά τους.

Με δεδομένο ότι σήμερα υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στην Αρκαδία, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Κατσίρης  υπογράμμισε, πως η ΝΔ θα αναδιοργανώσει την πολιτική προστασία με πιο ευέλικτες δομές, καλύτερο συντονισμό και άμεση ενεργοποίηση του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης. Πρόσθεσε πως θα ετοιμαστούν οργανωμένα σχέδια πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς στα δάση, αλλά και σε περιοχές που γειτνιάζουν με δασικές εκτάσεις.

Ο κ. Κατσίρης κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν τη ΝΔ και να του δώσουν δύναμη με την ψήφο τους, γιατί γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου και είναι έτοιμος να εργαστεί ακόμα πιο σκληρά για την ανάπτυξη της Αρκαδίας.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.