Εκλογες 2019

Επίσκεψη Ρουσιά στην Πυροσβεστική

"Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε από την ομηρία χιλιάδες εργαζόμενους πενταετούς θητείας στην Πυροσβεστική"

Λύση στην ομηρία χιλιάδων εργαζομένων πενταετούς θητείας στην Πυροσβεστική, έδωσε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε μιλώντας σε πυροσβέστες στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το πεζοπόρο τμήμα Τρίπολης, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ.  Μαρίνος Ρουσιάς.

Ο κ. Ρουσιάς συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Λαρέζο, αξιωματικούς και στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη την θερινή περίοδο που έχουμε μπροστά μας.   

Συνομιλώντας με τα στελέχη της Πυροσβεστικής ο κ. Ρουσιάς ενημέρωσε ότι από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος μέσω των Δήμων Νότιας Κυνουρίας και Γορτυνίας χρηματοδοτήθηκαν τα πυροσβεστικά κλιμάκια του Λεωνιδίου και της Νυμφασίας αντίστοιχα, με τα απαραίτητα έργα υποδομής και με τον αναγκαίο διασωστικό εξοπλισμό και μέτρα ατομικής προστασίας.  

Επιπλέον, εξήρε την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν και δήλωσε πως, «αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, έβαλε σε προτεραιότητα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για να στελεχώσουν την Πυροσβεστική, δίνοντας λύση στην ομηρία των εργαζομένων πενταετούς θητείας, καθώς και στην έγκαιρη πρόσληψη του απαραίτητου εποχικού προσωπικού».

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.