Εκλογες 2019

Επίσκεψη Κατσίρη σε χωριά των Τροπαίων

"Θα εξοπλίσουμε τα κέντρα υγείας με σύγχρονο εξοπλισμό και το αναγκαίο προσωπικό", δεσμεύτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία. 

"Θα εξοπλίσουμε τα κέντρα υγείας με σύγχρονο εξοπλισμό και το αναγκαίο προσωπικό, προκειμένου να αναβαθμίσουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και οι πολίτες να εξυπηρετούνται στον τόπο κατοικίας τους, χωρίς να χρειάζεται για μια απλή εξέταση να ταξιδέψουν χιλιόμετρα μακριά", υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Γιάννης Κατσίρης, από το Κέντρο Υγείας Τροπαίων, που επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στα Τρόπαια, το Περδικονέρι, Βυζίκι, Δόξα, Καλλιάνι, Νεοχώριο και άλλα χωριά της Γορτυνίας.

Ο κ. Κατσίρης ανέφερε ότι δεν μπορεί να κυκλοφορούν ασθενοφόρα που έχουν κάνει μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα στους δρόμους και βέβαια θα εξοπλιστούν τα εργαστήρια των κέντρων υγείας με τα αναγκαία υλικά για να γίνονται οι εξετάσεις και να πάψει να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι της Γορτυνίας.

Επιπλέον ο κ. Κατσίρης ανέφερε μιλώντας στα Τρόπαια ότι η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, προκειμένου να σταματήσει η ερήμωση της υπαίθρου και γι’ αυτό, θα δώσει επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται και θα αυξήσει το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, ενώ θα επαναχορηγήσει τα επιδόματα για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Ο κ. Κατσίρης ανέφερε ότι ειδικά για την Γορτυνία σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάταξης της περιοχής με επενδυτικά κίνητρα για νέους που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στον τόπο και κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να τον στηρίξουν με την ψήφο τους, ώστε να κάνει το όραμά του πράξη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.