Εκλογες 2019

Κατσίρης: Θα ενισχύσουμε αστυνομία και πυροσβεστική

Το μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ. και δομές της Πυροσβεστικής στην Τρίπολη επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα ενισχύσει με μέσα και έμψυχο δυναμικό την αστυνομία και την πυροσβεστική, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ, κ. Γιάννης Κατσίρης, κατά την επίσκεψή του στο μέγαρο της Αστυνομίας και ακολούθως σε δομές της Πυροσβεστικής στην Τρίπολη.

Ο κ. Κατσίρης, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε ότι η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις προσωπικού, θα επαναστατήσει την ομάδα ΔΕΛΤΑ και θα ενισχύσει την ομάδα ΔΙΑΣ, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα αξιοποιηθούν και κοινοτικοί πόροι, ώστε να εξοπλιστεί η αστυνομία με τα αναγκαία υλικά.

Επιπλέον, συνομιλώντας με πυροσβέστες, σημείωσε ότι η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση προετοιμάζει οργανωμένα σχέδια πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών στα δάση και θα αναδιοργανώσει την πολιτική προστασία με πιο ευέλικτες δομές και άμεση ενεργοποίηση του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης, ενώ θα αξιοποιηθούν ευρωπαϊκοί πόροι για την ανανέωση των πυροσβεστικών μέσων. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.